Napi horoszkóp 2019. július 5. – Feszültségek

Horoszkóp minden napra

2019.07.05. 03:45

Mérleg – napi horoszkóp

Ma elég intenzív érzelmeket élhetsz meg és ezek az érzelmek ideiglenesen fel is boríthatják a lelki egyensúlyodat, így előfordulhat, hogy támaszra, segítségre lesz szükséged ennek helyreállításához. Szerencsére van olyan a környeztedben, aki mindig tárt karokkal vár egy ölelésre. Rá van most szükséged.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is!  >>> Itt meg a heti horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Ahhoz, hogy érzelmileg egyensúlyban maradj, ma kissé hangolnod kell önmagadon és elképzelhető, hogy reakció nélkül kell hagynod olyasmit is, amire általában intenzíven reagálsz. Ne ma legyen az a nap, amikor le akarod játszani azokat a mérkőzéseket, melyek előtted vannak. Csak sodródj, szemlélődj és meglátod, lesz olyasmi, amivel végül nem is kell törődnöd, megoldódik magától.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is!  >>> Itt meg a heti horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma olyan problémák merülhetnek fel körülötted, melyekkel kapcsolatban személyes érintettséged okán nem tudsz higgadtan megnyilvánulni, így talán érdemesebb lenne kimaradni az eseményekből. Most az lehet a legjobb stratégia, ha csak külső személőként hagyod folyni a dolgokat és még az is lehet, hogy az ügy nélküled is remekül megoldódik.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is!  >>> Itt meg a heti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.