Napi horoszkóp 2019. augusztus 14. – Döntések és csalódások

Horoszkóp minden napra

2019.08.14. 03:48

A Rák mutassa ki bátrabban az érzelmeit, a Skorpió egy rejtély után nyomozna. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma könnyen elképzelhető, hogy keserű leckét ad neked az élet, mivel valami nagyon nem fog úgy alakulni, ahogyan szeretnéd. Ha csalódott és dühös is vagy, igyekezz tanulni az esetből és levonni a következtetéseket. Először azon gondolkodj el, mit hibáztál te magad és csak azután keress az okok között külső felelőst. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Bika – napi horoszkóp

Ha valahol rend van és tisztaság, az a külső szemlélő számára talán jól mutat, de önmagában nem garantálja a sikert. A kérdés mindig az, mi van a burkolat alatt? Ma kiderülhet ugyanis, hogy egy alapvetően kedvező képet mutató ügy valójában semmilyen értéket nem tartalmaz. Ha ügyes vagy, mindezt időben észrevetted. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma valaki, vagy valakik megpróbálhatnak téged befolyásolni és rávenni arra, hogy valami olyasmit tegyél, amit nem is igazán szeretnél. A kérdés az, lesz-e erőd nemet mondani, vagy fontosabb lesz számodra az, hogy ezek az emberek jó véleménnyel legyenek rólad. Lehet, hogy most jobb lenne, ha kiállnál önmagadért és felvállalnád inkább a saját véleményedet. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.