Napi horoszkóp 2019. augusztus 14. – Döntések és csalódások

Horoszkóp minden napra

2019.08.14. 03:48

Bak – napi horoszkóp

Gyakran jó módszer, hogy nem szabad egyszerre túl sokat várni egy helyzettől és akkor, ha tovább jutsz, jobban alakulnak a dolgok, kellemes meglepetésben lesz részed. Ugyanez lehet ma igaz a magánéletedre is. Elégedj meg azzal, ha valaki megfelelő. Ne akarj mindenben tökéleteset, mert az most nem fog menni! >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma nehezebb lehet a napod az átlagosnál és még az olyan dolgok is extra erőfeszítést igényelgetnek tőled, amelyeket általában a kisujjadból szoktál kirázni. Próbálj meg hát nem erőlködni, vállalj most kevesebbet és amit csak lehet, halassz el későbbre, amikor a bioritmusod nem lesz ennyire a hullámvölgyben. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Halak – napi horoszkóp

Ha elborítanak az érzelmek, akkor az általában téged megakadályoz abban, hogy tisztán lásd a dolgokat. Ma pont egy ilyen helyzet adódhat így nem szabad döntéseket hoznod lehetőleg semmilyen fontos ügyben, ami a magánéletedet érinti. Várj, amíg lehiggadsz és eltűnik a szemed elől az a bizonyos lila köd. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

.