Napi horoszkóp 2019. augusztus 14. – Döntések és csalódások

Horoszkóp minden napra

2019.08.14. 03:48

Rák – napi horoszkóp

Ha az érzelmeidet, a haragot, a boldogságot, a félelmet állandóan elnyomod magadban és nem fejezed ki, mutatod ki, az előbb utóbb benned okozhat valamilyen problémát, amely akár betegségekhez is vezethet. Légy egy kicsit nyitottabb és ne szégyelld kimutatni az érzéseidet. Légy őszintébb és mondd el a véleményedet másoknak akkor is, ha tudod, nekik nem lesz őszinte ettől a mosolyuk. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Oroszlán – napi horoszkóp

Egy változás, döntés előtt állsz és mélyen önmagadban tudod, mi lenne a helyes lépés, de talán félsz attól, hogy ez mit okozhat neked, vagy a környezetednek. Most egy kis ördög vitatkozik a válladon egy kis angyallal. Hallgasd meg mindkettőt és dönts úgy, ahogyan a legésszerűbb. Néha meg kell tenni, amit kell, ha mindez kissé fájdalmas, akkor is. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Szűz – napi horoszkóp

Lenyűgöző, ahogyan te kordában tudod tartani az érzelmeidet néha és képes vagy arra, hogy összeszorított foggal kitarts a céljaid mellett még akkor is, ha ezt nagyon nehéz megtenned. A stabilitás, ami téged annyira jellemez, most megérint valaki mást is, aki a segítségedet kérheti egy magánügyben. De légy óvatos, vigyázz, mibe keveredsz! >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.