Napi horoszkóp 2019. augusztus 17. – Akadályok és küzdelmek

Horoszkóp minden napra

2019.08.17. 03:48

A Bika kezei körül ma kicsúszhat az irányítás, a Skorpió meglovagolhatja a hirtelen felcsapó hullámokat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki akadályt gördíthet eléd és megnehezíti, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan azt te előre eltervezted. Ráadásul minél jobban igyekszel elérni a célodat, annál makacsabb ellenállásba fogsz ütközni. Próbálkozhatsz meggyőzéssel, szép szavakkal, de ha nem megy, módosítanod kell a terveiden. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy váratlan hír, vagy esemény hatására kicsúszhat az irányítás a kezeid közül és a dolgok olyan irányt is vehetnek, amely nem a szád íze szerint való. Ne kapkodj és ne dönts hirtelen, mert könnyen lehet, hogy az értékes információt kicsit később tudod meg és ennek alapján sokkal nagyobb eséllyel fogod a folyamatokat a megfelelő mederbe terelni. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy vita, vagy nézeteltérés közepébe kerülhetsz és talán azt várja tőled a környezeted, hogy foglalj állást, mondd el a véleményedet. Ha viszont alkalmad nyílik rá, inkább hátrálj ki a dologból, különösen akkor, ha nem érint közvetlenül. Használd a remek kommunikációs képességedet erre! >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.