Napi horoszkóp 2019. augusztus 17. – Akadályok és küzdelmek

Horoszkóp minden napra

2019.08.17. 03:48

Mérleg – napi horoszkóp

Ma, ha választanod kell, a szívedre is hallgass és ne csak az eszedre, még akkor sem, ha a kérdésnek pénzügyi vonzata is van. A helyes válasz ugyanis ma nem a szemed előtt lesz, azt csakis a megérzéseidre hallgatva tudod meg. Kapaszkodj meg, hamarosan alaposan megrázkódik körülötted minden. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma a környezeted próbára teszi az alkalmazkodóképességedet, mivel hirtelen meglódul alattad minden, mintha a csónakoddal egy gyors sodrású patakba kerültél volna. Ne feledd azonban, hogy a kezedben ott a kormányrúd. Használd és lovagold meg a hullámokat, ne csak sodródj az árral bénán, mint a többiek. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy először konfliktusnak látszó váratlan esemény határozza meg a napodat, de ha jól figyelsz, felismerheted az ebben számodra rejlő komoly lehetőséget is. Mindebben most segítségedre lesz a múlt tapasztalata, melyet jól használhatsz fel, hogy a friss információkat értelmezni tudd. Ne feledd segítségül hívni a megérzéseidet is! >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.