Napi horoszkóp 2019. augusztus 17. – Akadályok és küzdelmek

Horoszkóp minden napra

2019.08.17. 03:48

Bak – napi horoszkóp

Ma az életedben komoly részt jelentő erők konfliktusba kerülhetnek egymással, ami feszültséget okozhat benned és te talán erre nem vagy most eléggé felkészülve. Ha segítség kell, ne habozz, fordulj ahhoz, akiben maradéktalanul megbízol. nem kell minden megpróbáltatással egyedül dacolnod. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma szinte zsonglőrködnöd kell, hogy minden feladatot, melyet el szeretnél végezni, időben teljesíts. A kérdés az, hogy ennek mi az oka? Talán túl sok mindent vállalsz magadra önként? Ha így van, egy szót sem szólhatsz. Legközelebb viszont inkább győzz meg valakit a környezetedből azzal, hogy vállaljon nagyobb részt. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Halak – napi horoszkóp

Ma valaki, aki erőteljesebben képviseli az igazát, megpróbál téged szinte lesöpörni, nem hagyva, hogy te is kifejtsd, mit gondolsz a dolgokról. nem kell hagynod mindezt. Állj ki és mondd el, mi az álláspontod, mutasd meg, hogy téged sem ejtettek a fejedre. Nem azon múlik valakinek az igaza, milyen hangosan adja elő. >>> Itt az e havi horoszkópod.

.