Napi horoszkóp 2019. augusztus 9. – Illúzió és valóság

Horoszkóp minden napra

2019.08.09. 03:44

A Bika körül nagyon felgyorsulnak ma az események, az Oroszlán vigyázzon, hogy ne legyen balek. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma valószínűleg sokkal szenvedélyesebb lehetsz, mint általában, éppen ezért igyekezz kordában tartani a reakcióidat, különösen, ha olyan közegben vagy, ahol nem szeretnéd, ha látnák, amikor kissé elveszíted az önuralmadat. Legfőképp azért fontos ez, mert ma számíthatsz arra, hogy valaki igazságtalanul vádol, vagy olyat terjeszt rólad, ami nem fedi a valóságot. >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Bika - napi horoszkóp

Ma gyors történések követhetik egymást körülötted, olyannyira, hogy nem is biztos, hogy lesz időd alaposan átgondolni az ezekre adott reakciókat. Ilyenkor nem hagyatkozhatsz a józan eszedre, hiszen nincs kellő idő ehhez, úgyhogy hívd elő a megérzéseidet. Egészen jól el fognak vezetni ma téged ebben a kavalkádban.  >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Ikrek - napi horoszkóp

Te egy igazi álmodozó vagy és hajlamos vagy arra, hogy a dolgokat megszépítsd egy kicsit, különösen, ha egy szeretett személyről van szó. A valóság azonban ma szembejön veled és megmutatkozik az illető valódi énje, így nem tehetsz úgy tovább, mintha nem látnád a problémát. A kérdés most az, hogy tudod-e az esetében közelíteni a valóságot a vágyaidhoz azzal, hogy megváltoztatod, vagy inkább keresel valaki olyant, aki jobban hasonlít az elképzeléseidhez.  >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.