Napi horoszkóp 2019. augusztus 9. – Illúzió és valóság

Horoszkóp minden napra

2019.08.09. 03:44

Mérleg - napi horoszkóp

Ma a kreativitásod a havi csúcsot ostromolja, így elegendő készlettel rendelkezel ahhoz, hogy megmutasd a benned rejlő művészi hajlamot. Persze mindez nem jelenti feltétlenül, hogy rögtön már meg kell festened egy freskót, simán megnyilvánulhat abban is, ha a napi egyszerű ügyeket is egyedi módon oldod meg. Elsőrangú szórakozás lesz ez is.  >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Skorpió - napi horoszkóp

Ma lehet, hogy nehezebben kommunikálsz, közeledsz másokhoz és társaságban is kevésbé találod fel magadat, ami azt eredményezi, hogy mások unalmasnak, szótlannak találnak. Ha egyszer ma ilyen a hangulatod, nem kell úgy tenned, ahogyan másoknak tetszik. Nem neked kell idomulnod másokhoz, értsék meg ők, hogy veled ma ez a nagy helyzet.  >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Nyilas - napi horoszkóp

Most a magánéleted felszálló ágban van és neked talán már a jövő tervein jár az eszed, megépítve magadban egy álomvilágot. Arra viszont ügyelned kell, hogy mindez közel legyen a valósághoz és a lehetőségekhez, amelyek neked a rendelkezésedre állnak. Ha nem vagy türelmetlen, minden vágyad teljesül és pont úgy, ahogyan elképzelted. Igaz, talán később, mint azt most gondolod.  >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.