Napi horoszkóp 2019. szeptember 13. – Amikor a dolgok nem úgy alakulnak

Horoszkóp minden napra

2019.09.13. 03:45

Az Ikrek körül ma viták lángolhatnak fel, a Mérleg legyen támogató a környezetével. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Nagyon sok energiát fordítottál valamire és ma kiderülhet, hogy talán mindebből soha nem lesz semmi, vagy csak túl későn jöhet a siker. Ha sajnálod az elvesztegetett időt és munkát, még benne maradhatsz egy ideig a dologban, de hidd el, nem érdemes. Légy profi! Írd le a veszteséget, szállj ki és lépj tovább! Foglalkozz olyasmivel, ami eredményt hozhat valójában.  >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma egymástól eltérő igények és vélemények ütközésébe kerülhetsz és nagyon nehezedre esik mindebből egy kompromisszumos megoldást kihoznod. A legjobb, amit tehetsz, az, hogy jegyzeteket készítesz a különböző verziókból és a döntést későbbre hagyod. Pér nap alatt még alakulnak majd a dolgok. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Körülötted ma viták és feszültségek lángolhatnak fel még számodra egészen furcsa kérdésekről is, de neked nem kell mindezekben részt venned. Légy inkább külső szemlélő és figyeld meg, hogyan építenek az emberek apróságokból hegyeket és hogyan képesek mindezek mentén feleslegesen küzdeni. Azért ne nevesd ki őket nagyon! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.