Napi horoszkóp 2019. szeptember 13. – Amikor a dolgok nem úgy alakulnak

Horoszkóp minden napra

2019.09.13. 03:45

Rák – napi horoszkóp

Ma egy nézeteltérés során nagy lehet benned a kísértés, hogy egy sértéssel reagálj, ami ráadásul nem is kapcsolódik a vita tárgyához. Jobban tennéd azonban, ha inkább mellőznéd mindezt. Könnyen lehet ugyanis, hogy ezzel a vitát végül olyan mederbe tereled, aminek már semmi köze nincs az eredeti ügyhöz. Pedig éppen azt kellene megoldani. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma ahhoz, hogy jó eredményt érj el valamiben, a szokásosnál nagyobb erőfeszítésre van szükség, így ne ma legyen az a nap, amikor be akarod bizonyítani magadnak, vagy valakinek, mit tudsz. A dolgokat ma a saját ritmusod szerint végezd és ha elfáradsz, nyugodtan tarts pihenőt. Többet érsz el így ma, mintha erőlteted a dolgokat. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy régi emlék törhet rád és közben nagy az esélye annak, hogy mindettől rád tör a depresszió, vagy elönt a szomorúság. Ha azonban logikusan végiggondolod a dolgot, rá kell jönnöd, hogy a múlton keseregni teljes hiábavalóság. Tekints inkább előre és figyeld meg azt, ami előtted van. Nem vidámabb mindez? Előre nézz, ne pedig hátra! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.