Napi horoszkóp 2019. szeptember 13. – Amikor a dolgok nem úgy alakulnak

Horoszkóp minden napra

2019.09.13. 03:45

Bak – napi horoszkóp

Ma nagy lesz benned a kísértés, hogy felvedd a kapcsolatot valakivel, aki talán nem is az ismerősöd, de valamiért a látókörödbe került. Vedd azonban figyelembe, hogy mindez rosszul is elsülhet, hiszen, ha nem a megfelelő módszert választod, még valamiért zaklatásnak értékelheti az akciódat az illető. Légy óvatos és kifinomult! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha valahol, valamilyen közegben feszült helyzetet érzékelsz, akkor ma ne akard minden áron megtörni a csendet, mert nem biztos, hogy jól sül el a dolog. Maradj inkább csendben és várd meg, hogy valaki más kezdeményezzen. Ma ugyanis neked nehezedre esik majd az, hogy a megfelelő hangnemben kommunikálj, köszönhetően annak, hogy te magad sem vagy éppen érzelmileg a csúcson. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Ma megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor rajtad kívülálló dolgok miatt nem haladsz a dolgaiddal és csak tehetetlenül nézed, ahogyan peregnek a percek, órák tétlenül. Ha viszont ez lesz a kialakult helyzet, legyen egy B-terved és foglald el magad valami olyasmivel, ami nem függ külső körülménytől. Azt pedig, hogy a mai napod nem úgy alakul, ahogyan tervezted, fogadd el, mást úgysem tehetsz. >>> Itt a heti horoszkópod is!

.