Havi horoszkóp 2019. november – Néha a kevesebb, többet ér

Horoszkóp minden hónapra

2019.10.31. 11:55

Vízöntő – havi horoszkóp

Dolgozz most bármilyen keményen, valakiknek a környezetedben, úgy tűnik még ez sem lesz elég és arra próbálnak rávenni, hogy még többet tegyél meg a siker érdekében. Ha úgy érzed viszont, hogy egyre jobban kihasználnak és visszaélnek a felelősségtudatoddal, akkor még azelőtt tegyél ellene, mielőtt saját magadon érzed meg ennek hátrányait. Tedd meg, amit kell, de azért ne legyél balek!

A hónap közepén kiváló alkalom adódik számodra, hogy az életed egy olyan szeletén változtass, amely már régóta a listádon volt, csak a megfelelő alkalomra vártál. Ha élsz a lehetőséggel izgalmas időszak várhat rád, de mindez némi lemondással is járhat. Nem kerülöd el a feszültségeket sem, mivel a változás valamilyen módon érinteni fog mindenkit, aki közel áll hozzád.

A hónap vége viszont mindenképpen feszültséget hoz az életedbe, így ezen időszak átvészeléséhez nagy türelemre és önuralomra lesz szükséged. Bár elképzelhető, hogy te közvetlenül nem leszel érintett az ügyben, a szeretteid révén téged is elkerülhetnek most egy időre a nyugodt napok. Ne aggód, nem sokáig tart a konfliktus, mivel egy váratlan fejlemény egy csapásra helyre fog tenni mindent. >>> Friss kvízek is érkeztek!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában különösen jó lehetőségeid adódnak arra, hogy azon sikereidet növeld, amely közvetlenül érintheti a pénztárcádat is, így ezekben a napokban az élet azt követeli majd tőled, hogy alaposan húzz bele a munkába. Mindezek mellett kerülnöd kell túlzott költekezést is, mivel egy remek lehetőségről maradhatsz le, amennyiben túlságosan hamar ellövöd a fegyveredben lévő puskaport.

A hónap közepén kiderülhet, hogy a környezeted számára sokkal nagyobb inspirációt jelentesz, mint azt te magad valaha is gondoltad. Valaki ugyanis, aki közel áll hozzád arra készül, hogy a nyomdokaidba lépjen és az életének egy fontos részét az általad adott minta alapján építse fel. Ha teheted, ehhez minden segítséget adj meg neki. Ebben az időszakban egy provokációra is számítanod kell olyan valakitől, aki már nem először próbál téged így érzelmileg zsarolni. Nyugalommal és kedvességgel viszont hamar kihúzhatod az illető méregfogát.

A hónap végén óvakodnod kell a túlzott magabiztosságtól és attól, hogy olyan kötelezettségeket vállalj, amelyekért később esetleg nehezen tudsz helyt állni. Légy inkább szerény és ne engedj a kísértéseknek sem. Ne feledd el azt a szabályt, hogy a kevesebb néha sokkal több. Ezekben a napokban lehetőséged lesz arra, hogy valakivel rendezd végre a viszonyodat, de ehhez az első lépést nem neked kell majd megtenned. >>> Friss kvízek is érkeztek!

.