Havi horoszkóp 2019. november – Néha a kevesebb, többet ér

Horoszkóp minden hónapra

2019.10.31. 11:55

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kommunikációs gondjaid támadhatnak bizonyos emberekkel, melyet egy meggondolatlan, esetleg eltévedt levél, vagy egy kihallgatott beszélgetés okozhat a legvalószínűbben. Igyekezd mielőbb tisztázni a helyzetet és próbáld meglátni a dolgok pozitív oldalát. Ha például kiderült az igazság valamiről, akkor akár meg is könnyebbülhetsz. Végül is minden csoda három napig tart.

A hónap közepén a munkakedved és az elköteleződésed alacsony szinten mozog majd, ami azt is jelentheti, hogy kezdesz elfáradni és kiégés közeli állapotba kerülni. Ha nem akarod, hogy ennek komolyabb következményei legyenek, most tarts egy pár napos szünetet, amely idő alatt kerüld a felelősséggel járó döntéseket. Hamarosan szükség lesz az energiáidra, így ne pazarold el előre. Ráadásul ezekben a napokban a magánéleted terén is akadhat tennivalód. Erre mindig legyen gondod!

A hónap végén világossá válhat számodra, hogy mennyi van még hátra ebből az évből, így a terveidet is ehhez kell majd igazítanod. Ne vállalj már be olyasmit, amelyet azután már csak nagyon nehezen tudnál teljesíteni, sőt tervezz időt arra is, ha valami esetleg nem úgy sikerül, mint ahogyan azt előre kalkuláltad. Ha így teszel, ezek a napok elégedetten és jó hangulatban telnek majd. Pénzügyek terén is rátartással tervezz, mert végül lehet, hogy nem annyi lesz a költség, amennyit gondolsz. Legyen inkább kellemes az a csalódás! >>> Friss kvízek is érkeztek!

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszaka kellemes érzésekkel lehet teli, mivel a környezeted értékelni fogja a munkádat, vagy az elért eredményeidet. Tetteiddel, és életeddel most inspirációt nyújthatsz másoknak és a nélkül is elindíthatsz változásokat mások életében, hogy akár csak egy szót is kellene szólnod ennek érdekében. A jó mintának mindig erősebb az ereje minden rábeszélésnél és te jó minta vagy. Ezekben a napokban ráadásul valaki olyan is lenyűgözőnek talál majd, akinek egészen más tervei vannak veled.

A hónap közepén egy váratlan kihívással találkozhatsz, melyet egy megváltozott körülmény indukál. A kezdeti feszültség után hamar megláthatod mindebben a lehetőséget és ha elég merész vagy, ki is használhatod az ebben rejlő potenciált. Ezekben a napokban a magánéleted terén is változásokra lehet szükség, valakiről ugyanis kiderülhet, hogy már nem egy csapatban játszotok. Ha így van, akkor lépj és ne sajnáld a dolgot, jobb az ilyesmin mielőbb túlesni.

A hónap utolsó időszaka viszont kellemes izgalmakkal tehet, mivel az életedbe, talán váratlanul több új dolog is beköszönt. Kiderülhet, hogy a pénzügyi lehetőségeid és kilátásaid jobbak, mint azt gondolod, de az is előfordulhat, hogy fizetésemelést, jutalmat kapsz. A magánéleted terén is érdekesen alakulhatnak a dolgok, mivel egy új ismeretség alaposan felforgathatja az érzelmeidet. Ezen a területen egy fontos döntést is meg kell hoznod és az irányt elsősorban a szíved mutatja majd.  >>> Friss kvízek is érkeztek!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.