Havi horoszkóp 2019. november – Néha a kevesebb, többet ér

Horoszkóp minden hónapra

2019.10.31. 11:55

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején egy hír, vagy esemény megkönnyebbülést hozhat számodra, mivel egy rég várt, vagy folyamatban lévő ügy eredményét sikerül megtudnod. Persze legbelül mindig is tudtad, hogy pozitív vége lesz ennek a dolognak, de a bizonyosság most üdítően fog hatni rád. Mindezek az események felszabadítanak benned valamit, aminek főleg a partnered fog örülni, amikor az időt kettesben töltitek majd el.

A hónap közepe kiváló lehetőségeket kínál számodra vásárlásra, ékszerek, ajándékok beszerzésére, de egyben veszélyeket is rejt, mivel alkalmat ad arra is, hogy meggondolatlan döntéseket hozzál. Ezekben a napokban a türelem és a megfontoltság lesznek a legjobb barátaid, segítségükkel ugyanis el tudod űzni a fejedből a kisördögöt, aki arra akar rávenni, hogy mielőbb elköltsd a pénzed összes maradékát.

A hónap végén elveszítheted a hitedet valamiben, amit a legvalószínűbben az okozhat, hogy csalódnod kell valakiben, aki közel áll hozzád, vagy olyanban, akiről eddig úgy tudtad, hogy bizonyos helyzetekben számíthatsz rá. Most neked kell arról döntened, hogy a kapcsolatotok e szintje elegendő-e a továbbiakban számodra, vagy mindez indok egyben a végleges szakításra is.  >>> Friss kvízek is érkeztek!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában rádöbbenhetsz, hogy az életedben egy időszak hamarosan lezárul és neked új célokat, új projekteket kell találnod. Mielőtt azonban ezeken járnának a gondolataid, ünnepelj és főleg pihenj egy kicsit, hiszen valószínűleg mindezt nagyon is megérdemled. Ezek a napok most számodra erőt és magabiztosságot adnak, melyet jól felhasználhatsz arra, ha most egy életmódbeli változást, vagy akár egy új mozgásformát vezetnél be a mindennapjaidba.

A hónap közepén a türelem legyen a legfőbb erényed, mivel egy kellemetlen helyzet, vagy provokáció áldozata lehetsz. Valaki ugyanis olyasmit kér tőled, vagy olyan ajánlattal talál meg, amely számodra minden bizonnyal hátrányos következményekkel jár. Légy udvarias, de határozott. Magabiztos fellépéssel ugyanis hamar elhessegetheted azokat, akik a te hátadon szeretnének meggazdagodni. 

A hónap vége egy kis extra bevétel miatt is ideális lehet számodra arra, hogy meglepetéssel készülj a szeretteid felé. Ezekben a napokban okos döntésekkel és a modern technológia használatával olyan lehetőségeket is megtalálhatsz, amelyre talán még te magad sem számítasz. Mindehhez azonban elképzelhető, hogy segítséget kell majd kérned olyantól, akiben maradéktalanul megbízol. >>> Friss kvízek is érkeztek!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.