Napi horoszkóp 2019. november 27. – Érvek és indulatok

Horoszkóp minden napra

2019.11.27. 03:38

A Rák ma várja meg, amíg lehiggadnak körülötte a kedélyek, a Halak örüljön a részeredményeinek is. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Körülötted ma, talán éppen a szeretteid között vita, veszekedés lobbanhat fel és ez természetesen téged is kellemetlenül fog érinteni. Ügyelj arra, hogy ne szállj be a dologba, ne állj egyik, vagy másik oldalra, inkább igyekezd a közös pontokat hangsúlyozva a kompromisszum keresésében segíteni. Nem lesz könnyű! >>> Itt van a heti horoszkópod!

Bika – napi horoszkóp

Ma véleményt kellene mondanod valamiről, vagy az álláspontodat hangoztatni egy olyan közegben, amelyben tudod, hogy a többség másképpen gondolkodik, mint te. Nagy dilemma ez. Vállald-e fel, amit gondolsz, őszintén, vagy inkább hallgasd el mindezt a békesség érdekében? Lehet, hogy most nem kellene belemenned egy konfrontációba, mert az idő neked dolgozik. Kiderülhet ugyanis, hogy te látod jó a dolgokat és a helyzet magától is megoldódik. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha valakit a barátodnak tekintesz, azzal általában őszinte vagy és nem mész bele kis játszmákba, intrikákba vele szemben. Ha viszont valaki folyamatosan ezt teszi veled, akkor át kellene gondolnod, hogy melyik dobozba tartozik az elmédben. Barát, vagy csak maximum jó ismerős? Értékeld ma újra a dobozok tartalmát! >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.