Heti horoszkóp 2019. november 25. – december 1. – Feszültség és feloldódás

Horoszkóp minden hétre

2019.11.23. 17:40

A Bika most sikeresen alkalmazhat egy új taktikát valakivel szemben, a Skorpiónak jó alkalma lehet megtörni a jeget. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kreatív gondolkodásod, alkalmassá tesz arra, hogy a szellemi munkát igénylő dolgaidban jeleskedj. Fektess nagy hangsúlyt a kommunikációra, mert ezzel most nagyban megnövelheted a hatékonyságát annak, amit csinálsz. Ezekben a napokban olyan extra információk érkezhetnek be hozzád, melyeket jól tudsz hasznosítani a magánéletedben is.

A hét második felében ismét megízlelheted a siker ízét, amikor végre minden a helyére kerül körülötted egy régóta húzódó ügyben. Kezeld a helyén ezt a dolgot és igyekezz nem elbízni magadat, mivel, bár igen kicsi erre az esély, még fennáll a veszélye annak, hogy egy véletlen, vagy valaki hathatós közreműködése folytán homokszem kerül a gépezetbe. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ideges és ingerlékeny időszakot élhetsz át, amelyet nem kis mértékben okoz majd egy személy, akinek néha úgy érzed, hogy elsődleges küldetése, hogy neked keresztbe tegyen. Mivel ezt a meccset már számtalanszor lejátszottátok, érdemes lenne, most egy új taktikát alkalmaznod. Ne reagálj a provokációra és igyekezd figyelmen kívül hagyni a másik fél praktikáit. Ha rájön, hogy nem hatásos, felhagy vele, idővel.

A hét második fele koncentrációt igényel majd tőled és azt, hogy minden apró részletre igyekezz odafigyelni. Ha így teszel, nem fogsz hibázni és mindent időben és úgy tudsz elvégezni, úgy ahogyan eltervezted. Bár ezekben a napokban olyan nagyon nem vágysz társaságra, mégis igyekezz kommunikatív lenni, mivel egy fontos információ így fog elérkezni hozzád. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.