Napi horoszkóp 2019. november 27. – Érvek és indulatok

Horoszkóp minden napra

2019.11.27. 03:38

Mérleg – napi horoszkóp

Ha fáradtnak, kimerültnek érzed magadat, akkor, ahogyan mindenki, gyakran nyúlsz olyan szerekhez, kávéhoz, teához, energiaitalhoz, amelyek stimulálják egy kissé az agyműködésedet. Erre minden bizonnyal néha szükség is van, de ne feledd, hogy remekül kiegészíthető ez azzal is, ha többet mozogsz, különösen a szabad levegőn. Ha ma alkalmad lesz erre is, használd ki, most nagyobb lehet a hatása is ennek rád! >>> Itt van a heti horoszkópod!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy ügyben lehet, hogy az érzelmeid elhomályosítják a logikus gondolkodásodat és ez akár egy rossz döntéshez is vezethet. Épen ezért ebben a helyzetben akkor járnál el helyesen, ha elhalasztanád a dolgot egy olyan időszakra, amikor az agyadban a logika és az ésszerűség kerekedik ismét felül. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy egy magánprogramodról le kell mondanod, mivel a kötelezettségeid szinte maguk alá temetnek. Ebben a helyzetben viszont remek gyógyírt jelenthet, ha már most megszervezel, eltervezel egy hétvégi kellemes programot valakivel és ebbe lelkileg a legnehezebb pillanatokban is kapaszkodni tudsz. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.