Napi horoszkóp 2019. november 27. – Érvek és indulatok

Horoszkóp minden napra

2019.11.27. 03:38

Rák – napi horoszkóp

Ma egy feszültség keletkezik körülötted és nagy lesz benned a kísértés, hogy megragadd az alkalmat és te is kifejtsd a véleményedet a témával kapcsolatosan. Csakhogy itt most biztosan nem az érvek fognak összecsapni, sokkal inkább az indulatok, így talán érdemes neked akkor bekapcsolódni, ha már lehiggadtak a kedélyek. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy fellobbanó vitát veszekedést kell végigélned a közvetlen környezetedben úgy, hogy valószínűleg neked sem időd, sem kedved nincs mindezt végighallgatni, különösen akkor, ha egy visszatérő problémáról van szó. A legjobb taktika az lenne talán, ha megpróbálnál témát váltani, ha pedig nem sikerül, megkérni a feleket, hogy máskor és máshol vívják meg a csatát. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Szűz – napi horoszkóp

Ma rád maradhat, hogy kompromisszumot találj egy vitás kérdésben, amely akadályozza, hogy valamilyen fontos dologban döntés szülessen. Igyekezz olyan megoldást javasolni, amelyik mindkét fél számára tartalmaz valamit, amibe kapaszkodhat. A jó végkifejlet az, ha mindeni úgy érzi, elért valamit, te pedig objektív maradhatsz. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.