Napi horoszkóp 2019. december 3. – Átlépni egy határt

Horoszkóp minden napra

2019.12.03. 03:40

Az Ikrek ma vizsgálja meg, jó helyen vannak-e a cölöpök, a Mérleg ne foglalkozzon ma jelentéktelen ügyekkel. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma a környezetedben szüksége lesz valakinek az érzelmi támogatásodra, mivel az illető kezd kissé kimerülni. Könnyen lehet viszont, hogy közben te magad is erre szorulnál és ha most a maradék lelki erőd is elszívja valaki, neked már nem marad elegendő. Kössetek win-win üzletet, támogassátok egymást! >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma harapós kedvedben lehetsz, szinte mindenre, ami körülötted történik, egy kissé feszülten reagálhatsz, ami azt eredményezheti, hogy mindenki igyekszik gyorsan eltűnni a közeledből. Ne maradj így egész nap, tudatosan keresd azokat a dolgokat, melyek felvidítanak, vagy meglágyítják a szívedet. Nem is lesz, olyan nehéz dolgod, meglátod, hamar visszatér a jó hangulat körülötted! >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma olyan szituációba kerülhetsz, amikor nagy lesz benned a kísértés, hogy átlépj egy határt, melyet valószínűleg te állítottál fel önmagad számára. Jól gondold meg, hogy áthelyezed-e azokat a cölöpöket mert, ha egyszer megtörténik, talán máskor is. Persze felmerül a kérdés, hogy vajon biztosan jó helyen vannak azok a cölöpök? >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.