Heti horoszkóp 2019. december 2. – december 8. – Mélyebb érzelmek, titkos gondolatok

Horoszkóp minden hétre

2019.11.30. 17:05

Az Ikrek élénk fantáziája remek ötleteket produkál, a Mérleg érzelmileg kettős hatás alatt áll. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele remek alkalmat teremt arra, hogy egy olyan kényes üggyel foglalkozz, amely már egy ideje foglalkoztat és érzed, végre lépned kell a megoldás érdekében. Ha ez egy családi ügy, akkor igyekezz túllépni az ellenérzéseiden és próbáld meg a dolgokat a normalitás felé terelni. Vannak helyzetek, amikor nem az a fontos, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy kerüljön végre minden vissza a normális kerékvágásba.

A hét második felében erős lesz benned az együttérzés és talán még olyan helyzetekben is segíteni szeretnél, amely eddig nem nagyon érintett meg. Ha jó lehetőséget látsz, tedd meg, de közben ügyelj arra is, hogy ne adj teret azoknak, akik ebben a helyzetben visszaélnek az emberek jóindulatával. A hét végén egy kellemetlen találkozás várhat rád egy régi ismerőssel, melyhez komoly önuralomra lesz szükséged. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében olyannyira meggyőző lehetsz, hogy képes leszel az emberek véleményének a megváltoztatására. Jó hasznát veheted eme képességednek, ha rendbe szeretnél tenni egy régóta húzódó kellemetlen ügyet, amely rányomhatja a bélyegét a közelgő ünnepekre is. Légy kezdeményező, határozott és mindenki hálás lesz ezért neked!

A hét második felében egy titokról lebben fel a fátyol és ez megváltoztathatja valakivel a személyes kapcsolatodat is. Lehet, hogy közelebb kerülsz az illetőhöz, de az is lehet, hogy messze lök most tőle a feltáruló igazság. A legfontosabb ebben a helyzetben azonban az, hogy te minden körülmények között légy őszinte. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.