Napi horoszkóp 2019. december 3. – Átlépni egy határt

Horoszkóp minden napra

2019.12.03. 03:40

Bak – napi horoszkóp

Néha előfordul, hogy az emberek a legváratlanabb meglepetést okozzák nekünk. Ma például valaki, akit már azt hitted, hogy jól ismersz, egy új oldaláról mutatkozik meg, ami miatt talán más szemmel nézel rá mostantól. A kérdés az, hogy ez az új ember milyen dobozba kerül ezen túl nálad? Jó doboz, vagy rossz doboz? >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma kiderülhet, hogy egy olyan ügy, melyet te soha nem tartottál túlságosan fontosnak a környezetedet lázba hozza és emiatt te is kénytelen leszel foglalkozni vele. Néha megesik, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a környezetünk által gerjesztett hangulatból, mivel nem szeretnénk megsérteni senkit. Tedd meg hát, amit kell, talán még élvezni is fogod. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Néha, különösen kiélezett helyzetben, képes vagy olyan problémákat is élet halál kérdésének tekinteni, amelyek valójában sokkal kevesebb figyelmet érdemelnének. Ma is közelébe kerülhetsz egy ilyen szituációnak, ha nem vigyázol. Igyekezz tudatosan elnyomni a feszült reakcióidat és mindent alaposan végiggondolni, mielőtt rázúdítanád a haragodat a környezetedre egy jelentéktelen apróság miatt. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

.