Napi horoszkóp 2019. december 30. – Laza gondolatok

Horoszkóp minden napra

2019.12.30. 03:40

A Bika ma legyen vidám és mosolygós, a Mérleg engedje el egy kicsit magát. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma kísértést érzel és nagyon nehezen tudsz majd ellenállni valaminek, vagy valakinek annak ellenére, hogy érzed, hogy ott valami nincs egészen rendben. Néha azonban annyira szeretnénk valamit, vagy annyira hiszünk benne, hogy még akkor is rábólintunk a dologra, ha érezzük, hogy valójában megtévesztés az egész.  >>> Itt a friss heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika – napi horoszkóp

Ma a vidámságod, a kisugárzásod szinte gyógyír lehet a környezeted számára, úgyhogy oszd meg, akivel csak tudod. Még, ha valaki szomorú is a közeledben, már attól jobb kedve lehet, ha csak rád néz. Élvezd a mai napot, mosolyogj és a világ visszamosolyog majd rád!  >>> Itt a friss heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Ikrek – napi horoszkóp

Tarts egy kis én-napot ma és felejtsd el a munkát, a gondokat. Töltsd el az időt csupa olyan dologgal, ami rólad szól, neked kellemes. Kirándulj egyet, lazíts egy fotelben, menj el masszázsra, vagy csak ülj be egy kávézóba és nézd az embereket. A lényeg, hogy csak önmagaddal foglalkozz, hogy egyensúlyba kerülj.  >>> Itt a friss heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.