Napi horoszkóp 2019. december 30. – Laza gondolatok

Horoszkóp minden napra

2019.12.30. 03:40

Mérleg – napi horoszkóp

Ha a mai napot olyan helyen töltöd, ahol egy kicsit elengedheted magadat, akkor nem hibázhatsz nagyot. Tehetsz bármit, mehetsz bárhová, bárkivel, de a cél az legyen, hogy jól érezd magadat. A mai nap ugyanis megfogalmazódhatnak benned kérdések a jövővel kapcsolatban és a válaszokat akkor találod meg, ha ellazulsz szellemileg.  >>> Itt a friss heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy érzékeny kérdés kerülhet napirendre körülötted és nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha a véleményedet várják. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretnél megbántani és egyik oldalt sem szeretnéd teljesen támogatni. Ma tehát úgy kell viselkedned, mint az okos lány a mesében. Mondasz is valamit, meg nem is.  >>> Itt a friss heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy valahol olyasmivel vádolnak meg, amit nem mondtál, vagy tettél. Ha így is van, igyekezz ne indulatból cselekedni, szorítkozz a tényekre és így próbáld megvédeni magadat. Ha pedig azt látod, hogy az érvek nem hatnak, sétálj el és ne törődj az egésszel.  >>> Itt a friss heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.