Heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – Új idők kezdete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.28. 17:01

Az Ikrek ne feledje, hogy soha nincs késő elkezdeni valamit, a Mérleg legyen a megfelelő időben a megfelelő helyen.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében váratlan és örömteli találkozások várnak rád és eluralkodik rajtad a várakozás izgalma is. Ezekben a napokban vonzerőd megnövekedik, melyre még rá is segíthetsz egy kicsit, ha különös tekintettel vagy a megjelenésedre. Ne tekintsd luxuskiadásnak, ha most egy kicsit felfrissíted a ruhatáradat!

A hét második felében az emlékek és a tervek dominálnak a gondolataidban. Összegzed, ami eddig történt veled és felkészülsz az életed egy új szakaszára is. Ha valami nagy elhatározás érlelődik benned, akkor itt az idő! Határozd el magad és, hogy biztos legyen, oszd is meg minél több emberrel azt!  >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében megérhet benned egy gondolat, egy terv a jövődet illetően. Mielőtt azonban döntesz minderről, konzultálj a közvetlen környezeteddel, mivel az ő támogatásukkal, sokkal jobb eredményt érhetsz majd el. Ezekben a napokban koncentrálj a megfelelő kommunikációra!

A hét második fele ösztönző találkozókat és izgalmas eseményeket hoz az életedbe és egy lehetőséget, hogy kipróbálj valami újat, szokatlant. Ezekben a napokban a megszokottnál erősebb lehet benned az intuíció, különösen akkor, amikor valakit meg kell ítélned. Kövesd az ösztöneidet! >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.