Napi horoszkóp 2019. december 4. – Komor hangulatban

Horoszkóp minden napra

2019.12.04. 03:40

Az Ikreknek ma csalódásban lehet része, a Halakra rátör a melankólia. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy hír, vagy esemény, esetleg egy évforduló miatt a hangulatod nem lesz éppen felhőtlen, ezért lehet, hogy inkább olyan tevékenységekben érzed majd magadat jobban, ahol magányosan töltheted el a napot. Valószínűleg nem lennél jó társaság amúgy sem és holnap már egy másik napra ébredsz majd. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Erős lehet a vágy ma benned, hogy meglepd magadat valamivel, hiszen ki vagy éhezve egy kis szeretetre és nem biztos, hogy ott van a közeledben az, aki már a jelenlétével is örömet tud hozni az életedbe. Ha nagy lesz benned a kísértés arra, hogy egy kis vásárlással kényeztesd a lelkedet, akkor az nem lenne túlságosan meglepő. Csak aztán nehogy utólag megbánd a dolgot!  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy programot, látogatást, vagy egy találkozót lemondanak nálad, ami csalódást kelthet majd, de nézheted a dolgok szebbik oldalát is. Felszabadult egy kis idő, így ezt arra fordíthatod, amire szeretnéd. Élvezd hát ki a napot mondjuk egy mozival, vagy akár egy kellemes sétával egy parkban! Vagy, ha nem tudsz most lazítani, akár előre is dolgozhatsz!  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.