Napi horoszkóp 2019. december 4. – Komor hangulatban

Horoszkóp minden napra

2019.12.04. 03:40

Rák – napi horoszkóp

Ma a szíved a szokásosnál is lágyabb lesz, így ha olyan kéréssel, felhívással keresnek meg, amelyben támogatást kérnek, vagy adományokat gyűjtenek, nehezen tudsz ellenállni. Tedd meg, amit tudsz, mert ezzel nem csak segítesz azokon, akikhez a sors kevésbé volt kegyes, de a lelkednek is jót tesz az ezzel járó simogató érzés.  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha valamivel egyáltalán nem kellene foglalkoznod, az olyan emberek viselkedése, akiknek az a legfontosabb, hogy versenyezzenek a környezetükkel. Ők azok, akik a szomszédnál, a rokonoknál jobb kocsit, nagyobb tévét és drágább kütyüket vesznek, hogy ezzel is azt mutassák, ők a jobbak. A legjobb, amit ebben az esetben tehetsz, ha rájuk hagyod a dolgot. Te egy másik pályán futsz és egy másik sportágban szeretnél jól teljesíteni.  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy esemény, vagy évforduló, esetleg egy negatív hír miatt talán egy kissé komorabban telik a napod a szokásosnál, de ez nem fog örökké tartani. Vesd bele magadat a munkába, vagy olyan tevékenységekbe, melyek lekötik a figyelmedet és keresd meg az örömet abban, amivel épp foglakozol. Hamar megváltozik a hangulatod is.  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.