Napi horoszkóp 2020. január 13. – A múlt emlékei között

Horoszkóp minden napra

2020.01.13. 03:39

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy furcsa telefon, vagy megkeresés okozhat izgalmat nálad egy olyan személytől, akiről nem lehet tudni, hogy kicsoda, vagy, hogy pontosan mit akar. Ha furcsa dolgokat észlelsz például egy telefon esetében, igyekezd megőrizni az inkognitódat. Csak akkor mutatkozz be, vagy árulj el magadról adatokat, ha már megbizonyosodtál arról, hogy nem akarnak becsapni. >>> Itt a friss heti horoszkóp is! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – napi horoszkóp

Ha valamilyen komoly szellemi tevékenységet kellene elvégezned, akkor erre ne a mai napot jelöld ki magadnak. Ma ugyanis kissé tompábban működhet az agyad és sokkal alkalmasabb leszel arra, hogy a megszokott, kisebb odafigyeléssel is végezhető rutinfeladatokra koncentrálj. Hagyd, hogy regenerálódjanak egy kicsit az agytekervényeid. Holnap aztán már más lesz a helyzet. >>> Itt a friss heti horoszkóp is! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Nyilas – napi horoszkóp

Nagyon nehéz megbocsátani az, ha egy hozzád közelálló ember, akit tisztelsz és szeretsz, olyasmit mond, vagy cselekszik, amellyel mélyen megbánt, vagy csalódást okoz számodra. Mégis meg kell tennünk, mert a szeretet mindig sokkal erősebb az aktuális sérelmeknél. Igyekezz hát te is ezen az úton haladni végre valakivel, aki a közelmúltban összetörte a szívedet. >>> Itt a friss heti horoszkóp is! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.