Havi horoszkóp 2020. január – Erős kezdés

Horoszkóp minden hónapra

2019.12.30. 17:00

Az Ikrek ne adja fel, ha valami elsőre nem sikerül, a Szűz legyen nyitott egy kompromisszumra is. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kemény munka vár rád és egy cél, hogy az életed egy fontos területén bizonyíts önmagad és a környezeted számára. Ezekben a napokban számítanod kell némi intrikára és arra is, hogy megpróbál valaki provokálni, kibillenteni a nyugalmadból. Maradj a saját zónádban és ne hagyd, hogy valaki rád kényszerítse a saját játékát!

A hónap középső időszakában viszont figyelned kell arra, nehogy túl sokat vállalj és emiatt bizonyos dolgokban elsikkadjanak a fontos részletek. Ha megtalálod a helyes mennyiséget és az arányokat, akkor ezek a napok olyan sikert hozhatnak számodra, melyekről mindig is álmodtál. Veszélyt jelenthet viszont neked most a kapzsiság és a túlzott önbizalom.

A hónap utolsó harmadában főleg az írásbeliség, a papírmunka és az ügyintézések lesznek azok, melyekkel a legtöbb idődet töltöd. Megfelelő hozzáállással és önbizalommal teli kiállással azonban minden úgy mehet majd körülötted, ahogy elvárható. A hónap vége viszont egy váratlan változást hoz számodra és minden azon múlik majd, milyen érzelmekkel és mennyire kreatívan reagálsz az eseményekre. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmada bőséget, növekedést és szerencsét hozhat számodra és az optimizmust, amely alapja lesz a magabiztos fellépésednek az életed több területén. Ez az időszak megfelelő gazdasági és jogi ügyeid elintézésére, vagyonod növelésére és befektetésére és az ismeretségi köröd bővítésére. Igyekezd bővíteni a látókörödet és légy tudatosabb az egészségeddel kapcsolatosan és nyitott a változásokra is.

A hónap közepe izgalmasan alakulhat mind érzelmileg, mind pedig pénzügyileg. Ezekben a napokban jó alkalmad lesz arra, hogy egy kicsit kényeztesd magadat, ami néhány vágyott holmi beszerzését is jelentheti, de arra is, hogy a testedet és a lelkedet kényeztesd valamilyen módon. Ezekben a napokban meg kell küzdened egy rosszindulatú és gátlástalan alakkal is, vele légy határozott és kemény.

A hónap utolsó időszakában egy váratlan helyzet, vagy egy hír arra kényszeríthet, hogy változtass valamely terveden, annak érdekében, hogy az életed a biztonságos zónában maradjon pénzügyileg és érzelmileg is. Ezekben a napokba egy provokáció áldozata is lehetsz, de neked nem muszáj minderre reagálnod. Maradj hűvös, és magabiztos. Nálad vannak a nyerő lapok, bármit is akarnak elhitetni mások. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.