Heti horoszkóp 2020. január 13. – január 19. – Bonyolódó viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2020.01.11. 17:02

A Kos most bizonyíthatja elkötelezettségét, a Rák új barátokra tehet szert. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged lesz bizonyítanod az életed egy fontos területén, legyen az a munkád, vagy egy magánprojekted, de az is előfordulhat, hogy a családod valamely tagjáról kell gondoskodnod. Ezek a napok alkalmasak lehetnek arra is, hogy kifejezd az érzelmeidet és bizonyítsd az elkötelezettségedet valami, vagy éppen valaki irányába.

A hét második felében optimizmus és a szokottnál is nagyobb kockázatvállalás jellemez majd, ráadásul most ez párosulhat egy kis szerencsével is, amitől úgy érezheted, hogy szinte legyőzhetetlen vagy. Környezeted is lenyűgözőnek talál majd és ez, ha óvatlan vagy, egyenes utat jelent a túlzott önhittség felé. Szaladjon bármennyire is jól a szekér, te maradj meg mindig annak, aki vagy! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nem csak munkabírásra, eltökéltségre, de komoly kitartásra is szükséged lehet, ha az előtted álló napokat jól akarod teljesíteni. Nem biztos ugyanis, hogy minden elsőre és úgy sikerül, mint ahogy az elvárható, lesz olyan dolog, melynek többször is neki kell majd futnod. Egy ponton tanácsot is kérhetsz egy idősebb, vagy tapasztaltabb embertől.

A hét második felében az agyad azon területe fog aktivizálódni, amely az új ötletekért felelős és eláraszthatnak a jó és rossz ötletek egyaránt. Próbálj meg belassulni és nem mindennek nekiállni egyből, ami az eszedbe jut. Nehogy egy hirtelen gondolattól vezérelve épp egy rossz ösvényen kezdj el járni. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.