Havi horoszkóp 2021. február – Hozzáállás kérdése

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.01.27. 16:02

Az Ikrek kezelje magabiztosan, ha provokálni próbálják, a Skorpióra extra változatosság vár. Havi horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy siker hoz megbecsülést és örömet, aminek a szűkebb környezeteddel örülhetsz együtt. Ebben az időszakban növekvő önbizalom és az életedhez való pozitív hozzáállás jellemez majd, amely alapot ad egy a jelenleginél még tökéletesebb, teljesebb és tartalmasabb élethez is. Ez a te igazi erősséged: Mindig képes vagy fejlődni az előző önmagadhoz képest.

A hónap közepén egy ismerősöd furcsa viselkedése okozhat megütközést benned, mivel a pozitív gondolkodású éned soha sincs igazán felkészülve a rosszindulatra és a támadásokra. Bár ilyen esetben az első természetes reakciód talán a harag lenne, érdemes lehet a szituációt higgadtan kezelni. Ráadásul, mivel a másik fél nem igazán erre számít, alaposan meglepheted őt és egyben elveheted a dolgok élét is.

A hónap végén változatos hírek és az ezzel kapcsolatos gyümölcsöző beszélgetések tehetik érdekessé a mindennapjaidat, ráadásul mindez egy olyan emberrel lesz kapcsolatos, akit jó ideje szeretsz és tisztelsz. Ezekben a napokban a magánéleted is pozitív fejleményekkel lehet teli, amit egy új partner megjelenése, vagy egy régebbi kapcsolat erősödése hozhat meg számodra.

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmadában nagy eséllyel a jó irányba indulnak el a dolgaid, de az örömödbe keveredhet egy kis üröm is, mivel ugyan az irány jó, de a sebesség valószínűleg sokkal lassabb lesz, mint amire eredetileg számítottál, így a célodat is később éred el. Légy türelmes és kitartó, végül minden a helyére kerül majd.

A hónap közepén viszont egy kisebb csalódásban lehet részed, aminek az lehet az okozója, hogy egy anyagiakat is érintő ügyben némi kompromisszumot kell vállalnod a siker érdekében. Még, ha emiatt csalódott is vagy, ne azon bánkódj, mi veszett el, inkább örülj annak, ami jól sikerült.

A hónap végén felelősségteljes és precíz hozzáállásod egy váratlan sikert hozhat és végül úgy érezheted majd, hogy egyszerre minden a helyére kezd kerülni körülötted. Ebben az időszakban egy friss kapcsolat sokkal fontosabbnak és hasznosabbnak bizonyulhat számodra, mint az elsőre tűnik.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.