Havi horoszkóp 2021. február – Hozzáállás kérdése

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.01.27. 16:02

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje felerősíthet egy az életedben húzódó feszültséget, amely talán a munkád és a magánéleted között húzódik, így számítanod kell arra, hogy egyensúlyoznod kell, kikerülve az érzelmi drámahelyzeteket. Ezzel egy időben pozitív változások és meglepetések fokozzák körülötted az izgalmakat és ezen meglepetések egyike végül talán nem is igazán lesz örömteli.

A hónap közepén egy új kihívással kell megküzdened, de eközben tekintettel kell lenned másokra is magad körül. Ügyelj arra, nehogy eközben elveszítsd a türelmedet. Válaszd ki óvatosan, melyik csatát vívod meg és melyik helyett választod inkább az okos kompromisszumot. Ügyelj arra is, hogy ne vállalj teljesíthetetlen terhet, vagy túlzottan nagy kockázatot sem.

A hónap végén láthatod majd, hogy egy kis kedvesség, egy ölelés, vagy egy csók csodákra képes és el tudja simítani még a legnehezebbnek tűnő feszültségeket is. Vonzerőd és varázsod ráadásul most különös erővel működik, használd fel, de használd okosan!

Bak – havi horoszkóp

A hét első harmadában valaki elirigyelheti a kemény munkáddal elért sikered, vagy valakinek annyira bánthatja a szemét, hogy talán provokálni támad kedve téged. Viselkedj úgy, mint egy szikla, maradj nyugodt és magabiztos, ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból. Ha így teszel, az illető hamar feladja majd a próbálkozást és visszavonulót fúj.

A hónap közepén felgyorsulhatnak az események körülötted, amely tőled is gyors és okos reakciókat kíván. Légy azonban nagyon körültekintő, mivel a kapkodás növelheti a hibáid kockázatát. Légy türelmes a várt eredményeket illetően is. Fontos döntéseket, főleg, ha pénzügyi természetűek, most inkább ne hozz!

A hónap végén bármilyen szeretettel és tisztelettel közeledsz valakihez, annak eredménye nem biztos, hogy pontosan az lesz, amire vársz. Történjen bármi, legyen bármilyen váratlan is a kialakult helyzet, ne veszítsd el a nyugalmadat és ne tégy, vagy mondj olyasmit, melyet később esetleg nagyon megbánnál. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.