Havi horoszkóp 2021. február – Hozzáállás kérdése

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.01.27. 16:02

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy nagyot léphetsz előre és ez nem csak a munkádban, hanem a pénzügyeidben és a magánéletedben is érezteti majd a hatását. A lelkesedés, amely ebből fakad, valószínűleg arra ösztönöz, hogy több mindenbe is belekezdj egyszerre. Légy óvatos és ne ragadjon el túlságosan a hév! Ne aprózd el a lehetőségeket, gondolj inkább egy nagyobbat!

A hónap közepén egy váratlan hír új kapukat nyithat meg előtted és egyben alkalmat is ad arra, hogy valakit meggyőzz, vagy magad mellé állíts. Az erő, amely most belőled sugárzik, arra ösztönzi a körülötted lévő embereket, hogy ne csak támogassanak, hanem tevékenyen részt is vegyenek a várható további sikereidben.

A hónap végén viszont könnyen előfordulhat, hogy kissé elszalad veled a ló és többet költesz az átlagosnál. Mindez azonban kellemesebbé és hangulatosabbá teszi a napjaidat és örömet szerez a szeretteidnek, így valószínűleg utólag azt fogod majd mondani, hogy megérte. Hamarosan egy virágzó, izgalmas és szerencsés időszak következik be az életedben, amely utólag igazolja mindazt a kemény munkát és erőfeszítést, amely mögötted van.  

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban némi nehézségre számíthatsz egy önző, vagy akarnok ember miatt, aki megpróbál az utadba állni, de szerencsére bőven elég erőd, bátorságod van ahhoz, hogy úrrá légy azokon a nehézségeken, melyeket okozni próbál számodra. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki mindebben támogatólag melletted áll.

A hónap közepén egy gyors döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy konfliktust, melynek talán a lehetséges pénzügyi vonzata lehet a legproblémásabb számodra. Ezek a napok az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólhatnak és végül egy örömteli izgalomról, melyet egy magánéleti hír okozhat benned.

A hónap végén jól teszed, ha nyitott szemmel jársz-kelsz a világban, mivel egy új ismeretség, vagy egy váratlan találkozás szinte bombát robbanthat az életedbe, és esély van arra is, hogy felforgatja körülötted az univerzumot. Ezekben a napokban különleges vonzerővel bírsz, így nem lehet kétséges, hogy az események végül úgy alakulnak majd, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező! 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.