Havi horoszkóp 2021. február – Hozzáállás kérdése

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.01.27. 16:02

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kihívásokkal kell szembenézned és ezek talán egészségügyi dolgokkal is kapcsolatban lehetnek. Bár a felmerülő gondok nem biztos, hogy közvetlenül téged érintenek, ezek a napok kitartással és a szeretteiddel való összefogással vészelhetők át sikeresen. Ez az időszak mindemellett azonban egy remek lehetőséget is kínál számodra, amely valami újhoz, ismeretlenhez kapcsolódik. Ne menj el a lehetőség mellett, egy próbát mindenképpen megérhet számodra!

A hónap közepén meginoghat a bizalmad valakiben, amit egy kellemetlenül végződő beszélgetés okozhat. Lehet azonban, hogy hiba lenne elhamarkodottan ítélned az illetővel kapcsolatban. Várj, amíg kiderülnek a részletek, lehet, hogy azok később árnyalni fogják a képet. Ezekben a napokban egy mozgással, vagy sporttal kapcsolatos igényedre alternatív megoldást kell majd keresned, mivel a megszokott módszer nem lesz elérhető egy ideig.

A hónap végére valakivel pozitívan alakulhat a kapcsolatod, annak ellenére, hogy az illető sokáig kifejezetten ellenszenves volt számodra. Most azonban egy esemény, vagy hír, megváltoztathatja az érzéseidet iránta, amely lehet egy megnövekedett tisztelet, de talán még valami ennél több is. A hónap végén egy hosszabb távú pénzügyi kérdésben kell jó döntést hoznod, amely valószínűleg nem lesz kompromisszumoktól sem mentes.

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején sikeres leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi eredménye legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne lehessen ezzel kapcsolatban semmilyen félreértés.

A hónap közepén számíthatsz egy kis izgalomra, amikor egy esemény, vagy hír arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból. Mindez azonban valószínűleg pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Számíthatsz arra is, hogy az események a magánéletedben is éreztetik majd a hatásukat, mivel kezdeményezőbbé és bevállalósabbá tehetnek téged.

A hónap vége egy régebbi, lezáratlan ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag csillapodhat, vagy egy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen, neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most, hiszen nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.