Havi horoszkóp 2021. február – Hozzáállás kérdése

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.01.27. 16:02

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első felében ügyintézési, vagy nyilvántartási feladatok várhatnak rád, melyek során annak is van esélye, hogy valamely hatósággal, vagy állami szervvel kell felvenned a kapcsolatot. Légy precíz ebben a munkában, ne hagyj magadon támadási felületet! Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra is, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak, amely egy ismeretlen személy felől érkezhet.

A hónap közepén változtatásra, vagy határidő módosításra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell bevállalnod. Mindez azonban jót is hoz az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége bonyolult energiákat és erős szenvedélyt hoz az életedbe, de hogy mindennek a töltete mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen kellemetlen mások számára és akkor nem taszítani, hanem inkább mágnesként vonzani fogod az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is.

Halak – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban erőre, bátorságra és magabiztos fellépésre lesz szükséged, ha úrrá szeretnél lenni azokon a nehézségeken, melyeket valaki, talán szándékosan okoz neked. Szerencsére téged sem ejtettek a fejedre és van benned bőven muníció arra, hogy ha kell, keményen kiállj, magadért. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki mindebben támogatólag mögötted áll.

A hónap közepén gyors, de megalapozott döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy félreértést valakivel, akivel szeretnél hosszú távon is jó viszonyt ápolni. Ezek a napok számodra az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólnak és egy örömteli izgalomról, melyet talán egy nevezetes dátum közeledte okoz.

A hónap különleges vonzerővel és erős meggyőző erővel bírsz majd, így nem lehet kétséges, hogy az események úgy alakulnak majd körülötted, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező, de vedd figyelembe egy hozzád közelálló érzéseit, vagy aggodalmait is. 

.