Havi horoszkóp 2021. július – Új nézőpontok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.06.27. 18:00

A Rák múltjának egy démona most visszatérhet, a Nyilas ne veszítse el a reményt egy pillanatra sem. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején légy óvatos és ne hozz igazán fontos döntéseket addig, amíg a dolgok minden nézőpontját jól át nem rágtad. Ha valaki ezekben a napokban arra akar rávenni, hogy változtass a terveiden, vagy idő előtt lépj egy dologban, ne hagyd magadat befolyásolni. Neki egészen más lehet az érdeke, mint neked, ezt ne feledd. 

A hónap közepén egy vizsga, vagy egy ellenőrzés várhat rád, amely feszültté teheti a mindennapjaidat. Ha viszont higgadtan végiggondolod a helyzetet logikusan, látnod kell, hogy valójában nincs mitől tartanod. Ha pedig ezzel kapcsolatban kellemetlen helyzetbe szeretnének hozni, maradj nyugodt és határozott. Biztos lábakon állsz, egyenes gerinccel.

A hónap végén átmenetileg felborulhat egy megszokott rutin az életedben, így szükséges lehet bizonyos helyzetekben rögtönöznöd egy kicsit. Mivel azonban pont ezek a dolgok, amiben az átlagosnál jobban teljesíthetsz, a feladatot remekül megoldod majd, sőt számíthatsz a dolog révén egy kis extra sikerre is. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszaka lelkesedést és jókedvet hozhat neked és egy remek kalandot, amennyiben ehhez meglesz benned a kellő nyitottság és kockázatvállalási hajlam. Ha pedig hajlandó lennél elhagyni egy időre még a komfortzónádat is, életre szóló élményekkel gazdagodhatnál, igaz mindez akár jelentősen megterhelheti a pénztárcádat is. 

A hónap közepe számodra a tervezés és a hosszabb távú jövőlatolgatás fontos időszaka lehet. Most áttekintheted, hogy mi az, amit valóra tudsz váltani és mi az, amivel esetleg már nem számolhatsz. Mindez ugyanakkor a magánéletedre is igaz lehet. Az elmúlt időszakban ugyanis megtapasztalhattad, hogy valakinek, akiről eddig azt hitted szoros kapcsolat fűz benneteket egymáshoz, nem is vagy annyira fontos.

A hónap vége jó híreket és egy kellemes, új ismeretséget hozhat. Ez érintheti a munkádat, de a magánéletedet egyaránt és segítségével ismét átélheted azt az izgalmat, amit egy érdekes ember megismerése tud hozni. Az életed előrehaladása a megszokottnál most lassúbb lehet, de annál érdekfeszítőbb fordulatokat és számos megfejteni való titkot hozhat számodra. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.