Havi horoszkóp 2021. július – Új nézőpontok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.06.27. 18:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején egy vásárlás, vagy egy megrendelés, esetleg valamilyen szervezés lehet az, amely lázban tart téged és a környezetedet. Légy elővigyázatos, reális és csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. De addig viszont egészen nyugodtan! Hozd ki az adott helyzetből a lehető legtöbbet! 

A hónap közepén váratlan változásokra kell felkészülnöd, melyek nagy része pozitívan érint majd, de lesz olyan is, amely megoldandó problémákat hoz az életedbe. Egy ponton el kell majd döntened, hogy újabb kockázatot vállalsz be, vagy leírsz egy veszteséget. Gondolkodj pozitívan és ne veszítsd el a reményt egy pillanatra sem!

A hónap végén meggyőző erővel tudsz képviselni egy álláspontot, melyben hiszel és erős ráhatásod lesz a környezeted gondolkodására. Ne feledd, hogy szavaid olyan erőt képviselnek, melyek befolyásolhatják mások életét, kezeld felelősen a szituációt, amely most kialakul körülötted. Ezekben a napokban pénzügyi nehézségeid támadhatnak, de az állapot csak átmeneti jellegű lesz. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején a múltad egy darabja térhet vissza, ami egy találkozás következménye lesz. Ha most újra elöntenek a régi érzések, természetes, de legyenek ezek pozitívak, vagy negatívak, ne feledd, hogy a múlt ugyanúgy már soha nem fog visszatérni. Legfőképpen azért nem, mert te sem vagy már rég ugyanaz az ember, aki akkor voltál. Jó alkalom lehet viszont ez most arra, hogy végleg leszámolj egy démonnal a lelkedben. 

A hónap közepén kiderülhet, hogy egy célodat később, vagy csak sokkal több munkával tudod elérni, mint ahogyan ezt eddig tervezted. Szerencsére te nem az a fajta vagy, aki megijed egy kis nehézségtől, hiszen nincs másra szükséged, mint egy kis újratervezésre. Ezekben a napokban számítanod kell egy kis provokációra is, de nem szabad felülnöd neki. Valaki valószínűleg így akarja felhívni magára a figyelmedet és elérni, hogy többet törődj vele.

A hónap végén alkalmad lehet arra, hogy magad mellé állítsd az embereket, vagy meggyőzd őket a véleményedről, igazadról. Most erős kisugárzással rendelkezel, így kihasználhatod az alkalmat arra is, hogy eladj, vegyél valamit, de egy szerződés megkötésére is kedvező lehet a helyzet. Legyen bármekkora is azonban az energia, amely most belőled árad, ügyelj arra, hogy ne élj vissza vele. Ez ugyanis később erősen vissza is üthet. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.