Havi horoszkóp 2021. július – Új nézőpontok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.06.27. 18:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején valakiben jó benyomást keltve egy lehetőség elé kerülsz, amely viszont komolyan felboríthatja az eddigi terveidet és a kapcsolatrendszeredet. Ha valódi előrelépést remélsz tőle, akkor érdemes megfontolnod a dolgot, de vedd figyelembe, hogy mit okoz ez a környezetedben. Ha rosszul döntesz, végül a két szék között a pad alá eshetsz és borulhat minden, amit eddig felépítettél.

A hónap középső időszaka új lehetőségeket ad a szerelem és a pénzügyek terén is. Hogy e lehetőségekkel hogyan élsz, az elsősorban rajtad múlik majd. Fektess nagyobb hangsúlyt a minőségre, akár érzelmek akár a vásárlás területéről van is szó. Ezekben a napokban nem nagyon akad számodra ellenfél, pedig lesz, aki megpróbál keresztbe tenni neked. Lassítani talán képes lesz téged, de megállítani biztosan nem tud majd.

A hónap végére kissé belassulhat körülötted az élet és alkalmad lesz egy kis számvetésre és a sorok rendezésére is. Ebben az időszakban felmerülhet egy hosszabb távú befektetés lehetősége is, melyet érdemes megfontolnod. Ha egyedülálló vagy és komolyabb kapcsolatra vágysz, akkor most jó esélyed van megtalálni azt, aki ebben partnered lehet, de meg fogsz lepődni, milyen körülmények között ismered meg majd az illetőt. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején egy változás következtében bizonytalanság kellemetlen hangulatot alakulhat ki körülötted és aggodalmaid lehetnek a pénzügyeidet illetően is. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz döntés, gondold meg jól. A hónap utolsó napjaira helyreáll benned az önbizalom és erősödik az optimizmusod is. A jövő egyre reménytelibbé válik, amit az is erősít, hogy olyan hírt kaphatsz, amire már régóta vártál.

A hónap középső felében erős lesz benned a késztetés, hogy új célokat keress a munkádban és talán a magánéletedben is. Ez feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelj arra, hogy mindig fenn tudd tartani az önkontrollt magadban. Ezekben a napokban ráadásul még csalódhatsz is valakiben, aki hozzád közel áll és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna.

A hónap végén valaki tudatosan megpróbálja nehezíteni az életedet, de neked igyekezned kellene mindezt figyelmen kívül hagynod, amennyire csak lehet. Próbálj meg visszafogottan reagálni, hiszen könnyen lehet, hogy az illető célja éppen a provokáció. Kierőszakol tőled egy erős reakciót, majd megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog inkább szórakoztató lehet, mint idegesítő. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.