Havi horoszkóp 2021. július – Új nézőpontok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.06.27. 18:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején vonzerővel és erős meggyőző erővel bírsz majd, így nem lehet kétséges, hogy az események úgy alakulnak majd körülötted, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező, de vedd figyelembe egy hozzád közelálló érzéseit, vagy aggodalmait is. 

A hónap középső napjaiban erőre, bátorságra és magabiztos fellépésre lesz szükséged, ha úrrá szeretnél lenni azokon a nehézségeken, melyeket valaki, talán szándékosan okoz neked. Szerencsére téged sem ejtettek a fejedre és van benned bőven muníció arra, hogy ha kell, keményen kiállj, magadért. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki mindebben támogatóan melletted áll.

A hónap végén gyors, de megalapozott döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy félreértést valakivel, akivel szeretnél hosszú távon jó viszonyt ápolni. Ezek a napok számodra az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólnak és egy örömteli izgalomról, melyet talán egy nevezetes dátum közeledte okoz. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Szűz – havi horoszkóp

A hónap eleje egy új lehetőséggel köszönt be, amely, ha élsz vele, komoly hatással lehet az életedre. Ha van bátorságod egy ésszerű kockázatot vállalni, akkor izgalmas és tanulságos kalandban lehet részed. Ne feledd azonban, hogy a körülötted élőknek esetleg meghökkentő lehet a változásod, ezért ügyelj arra, hogy mindig megfelelő módon kommunikálj velük.

A hónap középső időszakában izgalmas hírek miatt tehetsz egy kis kitérőt a terveidhez képest, mely után előfordulhat az is, hogy valamire egy egészen más nézőpontból tekintesz majd. Ezekben a napokban egy elveszett tárgy, vagy egy elveszett személy megtalálása, felbukkanása is alakíthatja a hangulatodat.

A hónap vége szenvedélyesen alakulhat, de ezt a szenvedélyt uralnod kell, ha nem akarod, hogy kárt okozzon a környezeteddel való viszonyban. Igyekezz lekötni minél többet a benned tomboló energiából és hasznos dologra fordítani, például sportra, vagy akár a szenvedélyeid kiélésére. Ez utóbbinak egy partnered valószínűleg nagyon fog örülni. >>> Itt a friss heti horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.