Havi horoszkóp 2021. augusztus – A siker időszaka

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.07.29. 18:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban kerüld a kockázatot és a bizonytalan eredetű termékek vásárlását, mivel most nagyobb az esélye a szokásosnál, hogy valaki a te nyitottságodat és bizalmadat akarja felhasználni a saját gazdagodására. Ezekben a napokban kiemelten ügyelj a törvénytisztelő és tisztességes viselkedésre is, mert egy kétes helyzetben most szinte biztos, hogy nem sikerül elkerülnöd egy kellemetlen büntetést. 

A hónap középső időszakában egy izgalmas esemény, változást hoz a mindennapjaidba és csökkentheti a benned dolgozó stressz mértékét. Most szabadabban tudsz gondolkodni, könnyebben ismerkedsz, élsz szociális életet, de jó időszak ez vizsgákra, megbeszélésekre és vásárlásokra is. Ha kedvező benyomást keltenél valahol, vagy kedvezményt kérnél, ennél jobb időszakot keresve sem találhatnál ezekre.

A hónap vége viszont az év legjobb időszaka lehet számodra a magánéletben, mivel most vonzónak, népszerűnek érezheted magadat és a belőled sugárzó erő és báj rabul ejtheti a közeledben lévőket. Ne lepődj meg, ha ezekben a napokban váratlan helyekről keresnek meg, vagy kapsz ajánlatot és azon sem, ha egyszer csak valaki egyértelművé teszi, hogy erősen vonzódik hozzád. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején légy óvatos és ne hozz fontos döntéseket addig, amíg a dolgokat minden nézőpontból át nem vizsgáltad. Ha valaki ezekben a napokban arra akar rávenni, hogy változtass a terveiden, vagy idő előtt lépj egy dologban, ne hagyd magadat befolyásolni. Neki más lehet az érdeke, mint neked, ezt ne feledd. 

A hónap közepén egy vizsga, vagy egy ellenőrzés vár rád, amely izgalmassá, feszültté teheti a mindennapjaidat. Ha viszont végiggondolod a helyzetet logikusan, látnod kell, hogy valójában nincs mitől tartanod. Ha pedig ezzel kapcsolatban kellemetlen helyzetbe szeretnének hozni, maradj nyugodt és határozott. Biztos lábakon állsz.

A hónap végén ideiglenesen felborulhat egy megszokott rutin az életedben, így szükséges lehet bizonyos helyzetekben improvizálnod. Mivel azonban pont ezek a dolgok, amiben most az átlagosnál jobban teljesíthetsz, a feladatot remekül megoldod majd, sőt számíthatsz az ügy révén egy kis extra örömre is. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.