Havi horoszkóp 2021. augusztus – A siker időszaka

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.07.29. 18:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap eleje bonyolult energiákat és erős szenvedélyt hoz az életedbe, de hogy mindennek az eredménye mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen túlságosan kellemetlen mások számára és akkor nem taszítani, hanem inkább mágnesként vonzani fogod az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is.

A hónap középső felében ügyintézési, vagy nyilvántartási feladatok várhatnak rád, melyek során annak is van esélye, hogy valamely hatósággal, vagy állami szervvel kell felvenned a kapcsolatot. Légy precíz ebben a munkában, ne hagyj magadon támadási felületet! Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra is, hogy ne ülj fel egy rosszindulatú provokációnak, amely egy nagyon is jól ismert személy felől érkezhet.

A hónap végén változtatásra, vagy határidő módosításra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell bevállalnod. Mindez azonban jót is hoz az életedbe, mivel végül pont így telnek kellemesebben és vidámabban a napok és ez mindent igazolni fog utólag. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan és kiszámíthatatlan helyzetre kell gyorsan reagálnod, ami lehetetlenné teszi a megfontolt döntést. Mást nem tehetsz, mint hogy a megérzéseidre hagyatkozol és megpróbálsz alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Arra mindenképpen ügyelj, hogy a jelenleginél nagyobb kötelezettségeket már ne vállalj.

A hónap közepén a magabiztosságod és vonzerőd minden értelemben növekszik, így ebben az időszakban remek ötlet lehet elindítani valamilyen új dolgot az életedben, vagy új ismeretségekre szert tenni. Minderre még rá is erősíthetsz azzal, ha a szokásosnál többet törődsz a külsőddel és nem sajnálod az időt és pénzt arra sem arra, hogy meglepd magadat néhány új holmival.

A hónap vége a szokottnál is küzdelmesebb lehet, mivel valaki pont az ellenkezőjét szeretné elérni egy ügyben, mint te és ezért kész tisztességtelen dolgokat is elkövetni ellened. Valószínűleg most nem kerülheted el a konfrontációt, amely során határozottan, de higgadtan kell majd értésére adnod, hogy nem fogsz meghátrálni. Nem kell aggódnod, mert az illető valójában igencsak tart tőled és sokkal kevésbé szívós, mint te. >>> Még több horoszkópot találsz itt

.