Havi horoszkóp 2021. augusztus – A siker időszaka

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.07.29. 18:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején megrendülhet a bizalmad valakiben, amit egy félreérthető szituáció okoz. Lehet azonban, hogy hiba lenne elhamarkodottan ítélned az illetővel kapcsolatban. Várj, amíg kiderülnek a részletek, lehet, hogy azok árnyalni fogják a képet. Ezekben a napokban egy a külsőddel kapcsolatos elvárásodra alternatív megoldást kell majd keresned, mivel a megszokott módszer nem lesz elérhető egy ideig.

A hónap közepére kialakulhat valakivel egy szorosabb kötődés, annak ellenére, hogy az illető sokáig kifejezetten ellenszenves volt számodra. Most azonban egy esemény, amelyben pozitív színben tűnt fel, megváltoztathatja az érzéseidet iránta, amely lehet egy megnövekedett tisztelet, de talán még valami ennél több is. A hónap végén egy hosszabb távú pénzügyi kérdésben kell jó döntést hoznod, amely valószínűleg nem lesz kompromisszumtól mentes.

A hónap végén igazi kihívásokkal kell szembenézned és ezek elsősorban a testi és lelki egészséggel lehetnek kapcsolatban. Bár a problémák nem biztos, hogy közvetlenül téged érintenek, ezek a napok csakis kitartással és a szeretteiddel való összefogással vészelhetők át sikeresen. Ez az időszak mindemellett egy remek lehetőséget is kínál számodra, amely valami újhoz, ismeretlenhez kapcsolódik. Ne menj el a lehetőség mellett, egy próbát mindenképpen megérhet számodra! >>> Még több horoszkópot találsz itt

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan helyzetet követően gyors döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy konfliktust valakivel, akivel szeretnél hosszú távon is jó viszonyt ápolni. Ezek a napok számodra az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólnak és egy örömteli izgalomról, melyet talán egy családi ünnep, vagy baráti összejövetel közeledte okoz benned.

A hónap közepén erőre, bátorságra és magabiztos fellépésre lesz szükséged, ha úrrá szeretnél lenni azokon a nehézségeken, melyeket egy önző, vagy akarnok ember okoz számodra. Szerencsére téged sem ejtettek a fejedre és van benned bőven muníció arra, hogy ha kell, keményen kiállj az érdekeidért. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki mindebben támogatólag mögötted áll.

A hónap végén jól teszed, ha nyitott szemmel jársz-kelsz a világban, mivel egy új ismeretség, vagy egy váratlan találkozás robbanhat be az életedbe, amely talán felforgatja körülötted az egész Univerzumot. Ezekben a napokban különleges vonzerővel bírsz, így nem lehet kétséges, hogy az események úgy alakulnak majd, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező, de vedd figyelembe azért a másik fél érzéseit is. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.