Havi horoszkóp 2021. augusztus – A siker időszaka

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.07.29. 18:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában belső nyugalom és egyensúly jellemez és hoz harmóniát az életedbe. Hatékony és produktív napokat élsz meg és a visszajelzések is pozitívak lesznek akár a munkád, akár a külsőd tekintetében. Igyekezz szeretettel és kedvességgel fordulni a környezetedhez és tapasztalni fogod, hogy mindezt most sokszorosan kapod vissza onnan, akár egy váratlan ajándék formájában is.

A hónap közepén egy hirtelen változás miatt átmenetileg pénzügyi bizonytalanságot érezhetsz, de türelemmel és odafigyeléssel mindezt hamar orvosolni tudod. Arra ügyelj, hogy soha ne cselekedj pánikszerűen, várj, amíg minden információ a birtokodban lesz és dönts higgadtan. Ezekben a napokban előfordulhat, hogy egy tárgyalás során alkudoznod kell, hogy az eredetinél jobb helyzetbe kerülj.

A hónap végén egy kapcsolatodban már fellelhető feszültség súlyosbodhat és akár drámába is fordulhat, mellyel muszáj lesz kezdened valamit. Igyekezz türelmesen és megértően közeledni a kérdéshez és ha kell, ajánld fel a hajlandóságodat arra, hogy legalább részben elismered, te is hibás vagy a kialakult helyzetért. A hónap utolsó napjaiban egy pozitív változás következik be a magánéletedben, ami növeli az esélyét annak, hogy ezt az időszakot forró szenvedéllyel éld meg. >>> Még több horoszkópot találsz itt

Bak – havi horoszkóp

A hónap első harmada feszültségben telhet, amit részben műszaki problémák, részben emberi mulasztásokból adódó bosszúságok okozhatnak. Ezekben a napokban viselkedésedre erős hatással lehet a hangulatod, így komoly megbeszéléseket, tárgyalásokat lehetőleg ne tervezz. Ha csak teheted, kerüld el most a pénzügyi vonzatokkal járó szerződések megkötését is.

A hónap közepe váratlan fejleményt, vagy váratlan találkozást hozhat az életedbe, mely lehet egyben egy remek lehetőség is, ha kellően nyitottan közelítesz hozzá. Bár ezek a napok alapvetően pozitív változást hozhatnak az életedbe, előfordulhatnak nehéz pillanatok is, különösen akkor, ha valakit, aki közel áll hozzád, nem megfelelően tájékoztatsz új terveidről. Egy félreértés pedig most kellemetlen is lehet, így legyél körültekintő.

A hónap végére nagyon erős lehet már benned az igény egy változásra és a türelmetlenség akár még egy meggondolatlan lépésre is késztethet. Igyekezz professzionálisan közelíteni a dolgokhoz és ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsák a tetteidet. Ez különösen a miatt lehet fontos, mert valaki komoly erőket mozgathat meg azért, hogy kibillentsen az egyensúlyodból intrikáival, rosszindulatú megjegyzéseivel. Ne dőlj be neki! >>> Még több horoszkópot találsz itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.