Havi horoszkóp 2021. szeptember – Biztos alapokon maradj

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.08.26. 16:00

A Rák körül felpörög az élet, a Nyilas kalandos hónap előtt áll. De a többi csillagjegy sem fog unatkozni. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszaka erőt, energiát és lelkesedést hoz számodra. Pozitív hozzáállásoddal jó benyomást tehetsz a környezetedre is. Ezekben a napokban kezdeményezőként léphetsz fel egy fontos ügyben, de te magad is csatlakozhatsz egy izgalmasnak ígérkező kezdeményezéshez. A magánéletedben minden remekül alakul, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, szükséged lehet arra, hogy egy ügyben elfogadd a másik fél szempontjait is.

A hónap közepe egyszerre hoz számodra izgalmas híreket és ösztönző beszélgetéseket és könnyen lehet, hogy a napi rutinok is meg fognak változni ezek hatására. Ezekben a napokban többször kerülhetnek elő körülötted a jövővel kapcsolatos kérdések és egy döntés, melynek hatására az előtted lévő évek nagyobb nyugalmat és biztonságot nyújthatnak az élet minden területén.

A hónap vége számodra meglehetősen aktív lehet szellemileg és ez az extra megterhelés időnként ingerlékenységhez is vezethet. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj a világos megfogalmazásokra, mivel a körülményekbe most szinte bele van kódolva egy félreértéseken alapuló feszültség. Mindemellett nagyon ügyelj arra is, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket sem a magánéletben, sem pedig a munkád során. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Bika - havi horoszkóp

A hónap eleje a kompromisszumok kereséséről is szólhat számodra, különösen akkor lehet erre szükséged, ha úgy látod, hogy valamely lépésed, törekvésed veszélyeztetheti, vagy kellemetlen helyzetbe hozhatja valamely családtagodat, vagy más hozzád közelálló személyt. Te ugyanakkor általában mindig jól látod azt is, hogy mi mit ér meg. Ha úgy érzed, hogy ezúttal túl nagy árat fizetne a környezeted egy célodért, érdemes letenned róla.

A hónap középső harmadában egy belső nyugtalanság lehet rajtad úrrá, ami arra késztethet, hogy egy kis izgalmat, változást keress a mindennapi életedben és még arra is van esély, hogy mindezek érdekében hajlandó lennél némi kockázatot is bevállalni. Arra azért mindenképpen ügyelj, hogy ne ess túlzásokba és csakis olyasmibe ugorj bele, ami azután jó eséllyel nem borítja fel az életed szokásos kereteit.

A hónap vége viszont már egy pozitív izgalomról szól, amely érintheti a munkádat, de a magánéletedet is. Mindez ugyan váratóan extra energiákat és előkészületeket igénye tőled, de az eredmény mindent igazol majd utólag. Most ráadásul a szerencse is melléd szegődik és várhatóan örök életedre emlékezetessé teszi ezeket a napokat. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.