Havi horoszkóp 2021. szeptember – Biztos alapokon maradj

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.08.26. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap eleje versenyhelyzetet hozhat számodra, amely a legvalószínűbben egy a magánéletedet érintő területen érzetetheti a hatását. A szituációt a legkönnyebben akkor tudod majd megoldani, ha nyitottan, kezdeményezően lépsz fel és nem félsz valami olyasmit is megtenni, amelyben eddig még nem volt gyakorlatod. Ha pedig a siker érdekében némi kompromisszumot is vállalnod kell, hát ne feledd: valamit, valamiért!

A hónap középső harmadában ébernek és koncentráltnak kell lenned, mivel elképzelhető, hogy az éved egyik legfontosabb döntését kell meghoznod és nem biztos, hogy a dolgok ehhez minden tekintetben egyértelműnek mutatkoznak. Ha úgy gondolod, hogy túl nagy súly az, amely most rád nehezedik, akkor kérj tanácsot olyanoktól, akikben megbízol és ha így sem érzed magadat elég magabiztosnak, inkább halaszd el a döntést!

A hónap utolsó időszaka egy kellemes meglepetést és egy értékes találkozást hozhat, melynek során megmutathatod a személyiséged egy új oldalát is. Ezekben a napokban felerősödik a romantika iránti fogékonyságod és olyan dolgokat is bevállalhatsz, melyre nemrég még határozott nemet mondtál volna. Változik a világ körülötted és te nagyon helyesen vele tudsz változni. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elejét egy fordulat teheti izgalmassá és talán kissé bizonytalanná, de szerencsére semmi olyan nem történik majd, amely utólag ne lehetne egy szórakoztató sztori alapja, melyet egy kellemes társaságban kissé kiszínezve elő tudnál adni. Mindez viszont rávilágít arra, hogy mindent úgy kell szervezni, hogy bele kell számolni a váratlant, legyen az bármilyen fontos dolog az életünkben.

A hónap középső időszaka optimistán és szerencsésen indul és ha te is beleadsz mindent, akkor igazán remek napok elé nézhetsz. A személyes kapcsolataid virágzóak lesznek, elmélyülnek, beleértve a párkapcsolatodat is. Ezekben a napokban érdemes lenne időt szakítanod arra is, hogy egy utazást, vagy egy családi összejövetelt megtervezz úgy, hogy közben számítanod kell egy esetleges váratlan fejleményre is.

A hónap végén, ha megvan a megfelelő önbizalmad és az optimizmusod, bevállalhatsz egy kis kockázatot is, de közben azért legyen egy B-terved is, ki tudja ugyanis, hogy mit hoz a sors. Ezekben a napokban kerüld a pénzpazarlást és az adósságot, mert hamarosan egy olyan esemény történhet az életedben, ami miatt szükséged lesz minden létező erőforrásodra, különösen akkor, ha élni szeretnél egy talán soha vissza nem térő lehetőséggel. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.