Havi horoszkóp 2021. szeptember – Biztos alapokon maradj

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.08.26. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap eleje alkalmat teremt számodra egy kis lazításra, kikapcsolódásra, pihenésre is és ez az időszak jó lehetőséget ad arra is, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen és tovább mélyüljön partnereddel. Közben pedig ne feledkezz meg egy másik fontos személyről sem, nehogy akaratlanul is megbánts azzal, hogy elfeledkezel egy fontos dátumról vele kapcsolatban.

A hónap középső napjaiban lenyűgözően viselkedhetsz és önbizalommal telve megnyerheted a környezetedet egy számodra fontos projekthez, vagy támogatást kaphatsz a munkádban. Ebben az időszakban ugyanakkor fokozottan ügyelned kell a szabályok pontos követésére, mivel van valaki, aki csak arra vár, hogy hibázz és ő kihasználhassa mindezt ellened.

A hónap végén új lehetőségekkel szembesülhetsz, melyek azonban csak akkor válnak kiaknázhatóvá számodra, ha a dolgokat megpróbálod új szemszögből áttekinteni. Ezekben a napokban közvetítőként lesz rád szüksége a környezeted két tagjának ahhoz, hogy megoldódjon egy súlyos félreértésen alapuló konfliktus. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett életerőd segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezek a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Ha egy kezdeményezést indítanál, akkor most van erre jó alkalom.

A magánéletedben egy múló bizonytalanság borzolhatja a kedélyedet, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatja, hogy milyen törékeny és sebezhető egy jól felépített kapcsolat is néha. Ez arra sarkall, hogy elgondolkodj azon, milyen módon növelheted az elkötelezettséget egymás iránt.

A hónap közepén az izgalom és a kapkodás hibákat hozhat a munkádban, amelyre ráerősíthet az is, ha valaki rossz tanácsát fogadod meg. Igyekezz mindig higgadtan kezelni egy problémát és ne csapj le az első ötletre, amely beesik az ablakon.

A hónap vége felé egy nagyobb változás körvonalazódik körülötted, de ahhoz, hogy ez a javadat szolgálja, szükséged lehet az intuíciódra is. Izgalmas időszak vár rád és ha sikeresen veszed az akadályokat, különleges változásokat indíthat be a személyes életedben. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.