Havi horoszkóp 2021. szeptember – Biztos alapokon maradj

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.08.26. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje számodra a tervezés és a hosszabb távú jövőlatolgatás fontos időszaka lehet. Most áttekintheted, hogy mi az, amit valóra tudsz váltani és mi az, amiről esetleg már le kellene mondanod. Mindez valamilyen szinten egy baráti kapcsolatodra is igaz lehet. Az elmúlt időszakban ugyanis megtapasztalhattad, hogy valakinek, akiről eddig azt hitted szoros kapcsolat fűz benneteket egymáshoz, nem is vagy annyira fontos.

A hónap középső időszaka lelkesedést és jókedvet hozhat neked és egy remek kalandot, amennyiben ehhez meglesz benned a kellő nyitottság és kockázatvállalási hajlam. Ha pedig hajlandó lennél elhagyni egy időre még a komfortzónádat is, életre szóló élményekkel gazdagodhatnál, igaz mindez akár jelentősen megterhelheti majd a pénztárcádat is. 

A hónap vége jó híreket és egy kellemes, új ismeretséget hozhat. Ez érintheti a munkádat, de a magánéletedet egyaránt és segítségével ismét átélheted azt az izgalmat, amit egy érdekes ember megismerése tud hozni. Az életed előrehaladása a megszokottnál most lassúbb lehet, de annál érdekfeszítőbb fordulatokat és számos megfejteni való titkot hozhat számodra. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején egy ismerősöd furcsa viselkedése okozhat megütközést benned, mivel a pozitív gondolkodású éned soha sincs igazán felkészülve a rosszindulatra és a támadásokra. Bár ilyen esetben az első természetes reakciód talán a harag lenne, érdemes lehet a szituációt higgadtan kezelni. Ráadásul, mivel a másik fél nem igazán erre számít, alaposan meglepheted őt és egyben elveheted a dolgok élét is.

A hónap középső harmadában egy siker hoz megbecsülést és örömet, aminek a szűkebb környezeteddel örülhetsz együtt. Ebben az időszakban növekvő önbizalom és az életedhez való pozitív hozzáállás jellemez majd, amely alapot ad egy a jelenleginél még tökéletesebb, teljesebb és tartalmasabb élethez is. Ez a te igazi erősséged: Mindig képes vagy fejlődni az előző önmagadhoz képest.

A hónap végén változatos hírek és az ezzel kapcsolatos gyümölcsöző beszélgetések tehetik érdekessé a mindennapjaidat, ráadásul mindez egy olyan emberrel lesz kapcsolatos, akit jó ideje szeretsz és tisztelsz. Ezekben a napokban a magánéleted is pozitív fejleményekkel lehet teli, amit egy új partner megjelenése, vagy egy régebbi kapcsolat erősödése hozhat meg számodra. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.