Havi horoszkóp 2021. szeptember – Biztos alapokon maradj

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.08.26. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egyszerre lehet szükséged a rugalmasságodra és nyitottságodra és a felelősségteljes hozzáállásodra is. Ne állj ellen a kísértésnek, ha esetleg egy jó lehetőség válik elérhetővé számodra, de közben légy óvatos is, különösen akkor, ha a megérzésed azt jelzi, valami nincs teljesen rendben. Olvasd el az apró betűket is, ha pedig kell, kérj változtatást, módosításokat bátran. Könnyebben fog menni, mint gondolod!

A hónap közepe apróbb szomorúsággal indulhat, mivel egy csalódást kell elviselned, amit egy kellemetlen szituáció, vagy valakinek a kiábrándító viselkedése fog okozni. Lehet, hogy felgyülemlik benned némi düh is ezzel kapcsolatban, de igyekezz uralkodni az érzelmeiden és viselkedj még akkor is higgadtan, ha minden most nehezedre esik. Az emberek tele vannak hibával és ez gyakran még rád is igaz. Fogadd el!

A hónap végén egy ideig alkalmad lehet a komfortzónádon kívül létezni, ami, bár bizonytalan érzéseket gerjeszt benned, mégis kiváló alkalom lehet, hogy életre szóló élményeket szerezz. Ebben az időszakban remek alkalmakat találhatsz az ismerkedésre, szerezhetsz új barátokat és még a szerelem terén is vár rád egy újdonsággal teli izgalom. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején csökkenhet a körülötted lévő stressz mennyisége, ami megkönnyíti a helyes döntéseket és lehetőséget ad arra, hogy végre egy kicsit ellazulj. Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy egy kicsit nagyobb fokozatba kapcsold a testedet, növeld az edzésadagodat, vagy éppen felvegyél a naptáradba egy új mozgásformát is. A most elégetett energia duplán fejti ki hasznos hatását a szervezetedre!

A hónap középső időszaka bizonytalanul indulhat számodra, amikor időnként azt érezheted, hogy képtelen vagy harmóniát találni két számodra nagyon fontos viszony között. Nehéz döntések között őrlődhetsz és talán többször is kompromisszumra kényszerülhetsz. Ezek a napok ugyanakkor egy váratlan fejleménnyel is szolgálhatnak, melyben a legfőbb támaszod egy nyitottan gondolkodó barát lehet.

A hónap végén nem úszol meg egy kisebb-nagyobb magánéleti drámát, amely rövid időre megzavarhatja a stabilitást egy személyes kapcsolatodban. Mindezt azonban kihasználhatod arra, hogy egy új megközelítéssel friss alapokat teremts, ami segít abban, hogy a jövőben hasonló esetek ritkábban forduljanak elő. Ezekben a napokban egy feszült helyzet kompromisszumot is követelhet tőled. >>> 4 csillagjegy, mely könnyen ismerkedik

.