Heti horoszkóp 2021. szeptember 6. – szeptember 12. – Erőteljes hatások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.04. 16:00

A Szűz számítson egy váratlan találkozásra, a Nyilas addig üsse a vasat, amíg meleg. Persze unalmas hete senkinek sem lesz most sem. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét eleje az optimizmus és a szeretet jegyében telik majd. Ha javítanál a kapcsolatodon valakivel, akkor erre most remek alkalom kívánkozik. Ha társat keresel, vagy csak bővítenéd a kapcsolatrendszeredet, akkor is most vágj bele. Új kapcsolatokhoz új külső is tartozhat, úgyhogy vedd a nyakadba a boltokat és frissítsd fel a ruhatáradat!

A hét második felében lehetőséged adódik hatással lenni a közeledben élő emberek életére akár úgy, hogy meggyőző erőddel befolyásolod egy fontos ügyben a véleményüket, de úgy is, hogy támogatással, biztatással erőt adsz számukra egy nehéz feladat elvégzésében. Hatalmadat, erődet használd jó és hasznos dolgokra, alakítsd vele pozitívan a környezetedet!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy erős személyiség hatást gyakorolhat rád, melynek következményeként még az is lehet, hogy néhány dologban megváltozik a véleményed, vagy pár dolgot másképpen kezdesz látni. Ezekben a napokban szükséges lesz arra is figyelned, hogy a magánéleted és a munkád összhangban legyen egymással, mivel egy váratlan esemény hatására kissé egyoldalúvá válhat az érdeklődésed egy időre.

A hét második felében pont abban lehetsz sikeres, ami leköti a figyelmedet, vagy amit szenvedélyesen szeretsz. Erőfeszítéseidet egy kis szerencse is támogatja most és ez a keverék nagyon erős befolyással lehet most a mindennapjaidra. Ezekben a napokban lehetőséged nyílik arra is, hogy valakit támogass, ugyanakkor kétségeid támadhatnak azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.