Heti horoszkóp 2021. szeptember 6. – szeptember 12. – Erőteljes hatások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.04. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első időszakában alkalmad lehet egy kapcsolati problémádat rendezni, vagy valakivel a közöttetek meglévő feszültséget oldani. Ha így alakul, tedd meg, amit lehet mielőbb. Ezekben a napokban a könnyű pénz, vagy siker ígérete is megkísért majd, de óvatosnak kell lenned, mert nem minden lesz az, aminek elsőre látszik. Ne feledd, hogy a meggyőző vonzerő néha csalóka lehet.

A hét második felét a remek ötletek és az újrakezdés friss levegője tölti meg. Valami újat, jobbat, nagyobb esélyekkel kecsegtetőt láthatsz meg most egy helyzetben és ez erőt adhat számodra, hogy akár több mindent is megváltoztass magad körül. A változás lehetősége most ott van körülötted, ragadd meg az sanszot!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében versenyhelyzetbe kerülhetsz és amennyiben erővel és kreativitással kezeled az ügyeket, nem valószínű, hogy legyőzőre találsz. Most kihasználhatod a helyzetet arra, hogy tartós eredményt érj el, vagy arra, hogy egy hosszabb távú változást indíts el magad körül. Nálad vannak most a nyerő lapok, használd őket!

A hét második felében komoly érzelmi erőket kell bevetned és érzékeny beszélgetésekben lehet részed, ami elsősorban egy hozzád közelállótól kiinduló probléma megoldása miatt lesz szükséges. Lehet, hogy a helyzet kulcsa végül a te döntésed lesz, de ez is elképzelhető, hogy a te válladon sírja el valaki a bánatát. Óvatosan adj viszont tanácsot, mert az visszaüthet rád is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.